Bayındır Davulcu

Bayındır Davulcu
Bayındır Davulcu

Bayındır davulcu, düğünler ve müzikli eğlenceler başta olmak üzere, evden gelin alma, kız alma, gelin çıkarma ve kız çıkarma merasimlerinde, düğün sonrası evine gelen gelini karşılamalarda, asker eğlencelerinde, asker göndermelerde, kına gecesi eğlencelerinde zurnacısı ile birlikte davul çalan kişidir. Bayındır’da davulcu denildiği zaman genellikle davulcu zurnacı kastedilir. Ancak halk dilinde sadece davulcu olarak kısa söylenir.

Bayındır Davulcu
Bayındır Davulcu

Bayındır Davulcu Telefon 0552 370 24 27

Bayındır Davulcu kiralama hizmeti almak isteyen kişiler Bayındır’da kendi ilçesinde olan davulcuları telefonla arayarak adresine davulcu kiralama hizmeti alabilir. Davulcu kiralama Bayındır’da özellikle düğün ve eğlence sezonunun yoğun olduğu bahar ve yaz aylarında çok sık yapılır. İlkbahar ayları olan Mart ve nisan ile başlayıp son baharın son ayları olan Ekim’de düğün ve eğlence sezonu bitene kadar süren eğlencelerde, düğünlerde bir çok kişi davul zurna çaldırmak için Bayındır’da ki davulcuları arayarak davul zurna kiralama hizmeti alır.

Bayındır Davulcu Zurnacı
Bayındır Davulcu Zurnacı

Bayındır Davulcu Kiralama

Bayındır düğünlerinde ve eğlencelerinde saz ekibinin yanı sıra davulcu da kiralanır. En çok düğün yapan çiftler, düğünde, kapı önünde, düğün salonunda, düğün öncesi konukların karşılanmasında, kına gecesinde, asker eğlencesinde Bayındır davulcuları ile görülerek davulcu kiralama hizmeti alırlar. Bayındır davulcu kiralama hizmetleri düğünlerin ve eğlencelerin hava şartlarından dolayı yoğun olduğu bahar ve yaz aylarında gerçekleşir. Bayındır’da hizmet veren davulcular da genellikle düğünlerin çok olduğu yaz mevsiminde Bayındır düğünlerine davulcu kiralama hizmeti sunmaktadır.

Bayındır Davulcu Ekibi
Bayındır Davulcu Ekibi

Bayındır Davulcu Ekibi

Bayındır’da davulcu kiralama hizmeti veren bir çok davulcu zurnacı en az iki kişiden oluşan davul zurna ekipleri şeklinde davul zurna çalmaya giderler. Davulu çalan davulcu ritim verir, zurnayı çalan zurnacı da müziği ve ezgiyi verir. Bu şekilde yöresel müzikleri yapan bir müzik grubu şeklinde Bayındır davulcuları iki kişi olarak düğünlerde ve eğlencelerde davul zurna kiralama hizmetleri sunarlar. Bayındır davulcuları ekip olarak kiralama hizmetleri verdikleri için Bayındır’da davulcu kiralama hizmeti almak isteyen kişiler, davulcu ile ya da zurnacı ile görüşerek davulcu zurnacı ekibini kiralayabilirler.

Bayındır Davulcu Fiyatları

Bayındır’da davulcu kiralama fiyatları davul zurna çalınacak olan süreye göre, davul zurna çalacak olan davulcu ve zurnacı sayısına göre, davul zurna çalınacak olan yerin uzaklığına göre değişebilmektedir. Ama ortalama olarak bir davulcu ve bir zurnacı için Bayındır’da yapılacak bir gelin çıkarmada bir saatlik davul zurna kiralama fiyatları 2.000 TL ile 3.000 TL arasında değişmektedir.  Ancak Bayındır’da ki davul zurna çaldırma işiniz için en güncel ve en kesin davul zurna kiralama fiyatlarını öğrenmek için Bayındır davulcu telefonlarını arayarak telefonla davulcu kiralama fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Bayındır Davulcu Çağırma

Bayındır’da davul zurna çaldırmak isteyen düğün ve eğlence sahibi kişiler veya evlenecek çiftler gelini evden çıkarmak için, gelin kapısına, düğün için düğün salonuna, kına gecesi için kına gecesi salonuna, asker eğlencesi için askerin evinin önüne ya da terminale davulcu çağırır. Bayındır’da davulcu çağırmak için illa davulcun adresine ya da beklediği yere gitmeye gerek yoktur. Sadece Bayındır davulcu telefonlarını arayarak adresinize, düğün salonuna, kız evinin kapısının önüne, erkek evine, kına salonuna ya da terminale davulcu çağırabilirsiniz. Davulcu çağırma fiyatları davulcunun sizin davul zurna çaldıracağınız yere olan uzaklığına ve davul çalınacak olan süreye göre değişmektedir.

Bayındır Davulcu Zurnacı

Bayındır’da davul zurna çaldırmak için davul zurna kiralama hizmeti almak isteyen kişiler davulcu telefonlarını aradıklarında sadece davulcu için değil de davulcu ve zurnacı şeklinde iki kişilik geleneksel bir müzik ekibi için görüşme yaparlar. Ayrıca davul zurna çaldırmak için davul zurna kiralama fiyatlarını soran kişiler yine sadece davulcu fiyatlarını değil de davulcu zurnacı kiralama fiyatlarını sorarlar. Bu nedenle Bayındır’da davul zurna kiralama hizmeti almak isteyenler sadece davulcuyu ya da sadece zurnacıyı araması yeterlidir. Davulcu ve zurnacı ekip olarak düğünlerde davul zurna kiralama hizmeti verdiğinden siz sadece birisi ile görüşerek hem davulcu hem de zurnacıyı kiralayabilirsiniz.

Comments are closed.