Bergama Davulcu

Bergama Davulcu
Bergama Davulcu

Bergama davulcu, düğünler, kız alma, gelin çıkarma ve kız çıkarma merasimlerinde, düğün sonrası evine gelen gelini karşılamalarda, asker eğlencelerinde, asker göndermelerde, kına gecesi eğlencelerinde zurnacısı ile birlikte davul çalan kişidir. Davul zurna kiralamak için 0552 370 24 27 numaralı Bergama davulcu telefonunu arayabilirsiniz.

Bergama Davulcu
Bergama Davulcu

Bergama Davulcu Telefon 0552 370 24 27

İzmir’in Bergama ilçesinde davulcu kiralama hizmeti almak isteyen kişiler davulcuları telefonla arayarak adresine davulcu çağırabilir. Davulcu kiralama Bergama’da özellikle düğün ve eğlence sezonunun yoğun olduğu bahar ve yaz aylarında çok sık yapılır. Bergama davulcularına telefonla yada mesaj ile her zaman davul zurna çağırmak için ulaşabilirsiniz.

Bergama Davulcu Telefon
Bergama Davulcu Telefon

Bergama Davulcu Kiralama

Bergama düğünlerinde ve eğlencelerinde saz ekibinin yanı sıra davulcu da kiralanır. En çok düğün yapan çiftler, düğünde, kapı önünde, düğün salonunda, düğün öncesi konukların karşılanmasında, kına gecesinde, asker eğlencesinde Bergama davulcuları ile görülerek davulcu kiralama hizmeti alırlar. Bergama davulcu kiralama hizmetleri düğünlerin ve eğlencelerin hava şartlarından dolayı yoğun olduğu bahar ve yaz aylarında gerçekleşir. Bergama’da hizmet veren davulcular da genellikle düğünlerin çok olduğu yaz mevsiminde Bergama düğünlerine davulcu kiralama hizmeti sunmaktadır.

Bergama Davulcu Ekibi
Bergama Davulcu Ekibi

Bergama Davulcu Ekibi

Bergama’da davulcu kiralama hizmeti veren bir çok davulcu zurnacı en az iki kişiden oluşan davul zurna ekipleri şeklinde davul zurna çalmaya giderler. Davulu çalan davulcu ritim verir, zurnayı çalan zurnacı da müziği ve ezgiyi verir. Bu şekilde yöresel müzikleri yapan bir müzik grubu şeklinde Bergama davulcuları iki kişi olarak düğünlerde ve eğlencelerde davul zurna kiralama hizmetleri sunarlar. Bergama davulcuları ekip olarak kiralama hizmetleri verdikleri için Bergama’da davulcu kiralama hizmeti almak isteyen kişiler, davulcu ile ya da zurnacı ile görüşerek davulcu zurnacı ekibini kiralayabilirler.

Bergama Davulcu Fiyatları
Bergama Davulcu Fiyatları

Bergama Davulcu Fiyatları

Bergama’da davulcu kiralama fiyatları davul zurna çalınacak olan süreye göre, davul zurna çalacak olan davulcu ve zurnacı sayısına göre, davul zurna çalınacak olan yerin uzaklığına göre değişebilmektedir. Ama ortalama olarak bir davulcu ve bir zurnacı için Bergama’da yapılacak bir gelin çıkarmada bir saatlik davul zurna kiralama fiyatları 1.000 TL ile 1.500 TL arasında değişmektedir.  Ancak Bergama’da ki davul zurna çaldırma işiniz için en güncel ve en kesin davul zurna kiralama fiyatlarını öğrenmek için Bergama davulcu telefonlarını arayarak telefonla davulcu kiralama fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Bergama Davulcu Zurnacı
Bergama Davulcu Zurnacı

Bergama Davulcu Zurnacı

Bergama’da davul zurna çaldırmak için davul zurna kiralama hizmeti almak isteyen kişiler davulcu telefonlarını aradıklarında sadece davulcu için değil de davulcu ve zurnacı şeklinde iki kişilik geleneksel bir müzik ekibi için görüşme yaparlar. Ayrıca davul zurna çaldırmak için davul zurna kiralama fiyatlarını soran kişiler yine sadece davulcu fiyatlarını değil de davulcu zurnacı kiralama fiyatlarını sorarlar. Bu nedenle Bergama’da davul zurna kiralama hizmeti almak isteyenler sadece davulcuyu ya da sadece zurnacıyı araması yeterlidir. Davulcu ve zurnacı ekip olarak düğünlerde davul zurna kiralama hizmeti verdiğinden siz sadece birisi ile görüşerek hem davulcu hem de zurnacıyı kiralayabilirsiniz.

Bergama Davul Zurna Ekibi
Bergama Davul Zurna Ekibi

Bergama Davul Zurna Ekibi

Bergama’da bir çok etkinlikte sadece tek davulcu kiralama hizmeti almak yerine etkinlik sahipleri davulcu ekibi kiralama hizmeti alarak daha güçlü bir müzik ekibinden daha güçlü bir müzik sesi almayı tercih ederler. Bu nedenle Bergama’da davulcu ekibi kiralama hizmeti alırlar. Birden fazla davulcu ve birden fazla zurnacıdan oluşan davulcu ekibi büyük kalabalıkları eğlendirecek düzeyde etkili ve coşkulu müzik yapabilir. Bergama’da davulcu ekibi kiralama hizmeti almak isteyenler Bergama’da ki davulcu ekiplerini ya da davulcu ekibi kiralama hizmeti veren organizasyon firmalarını arayarak fiyat bilgisi alarak davulcu ekibi kiralayabilirler.

Comments are closed.