Çeşme Davulcu

Çeşme Davulcu
Çeşme Davulcu

Çeşme davulcu zurnacı ile birlikte düğün ve gelin alma eğlencelerinde davul zurna kiralama hizmeti verir. Davul zurna kiralamak için 0552 370 24 27 numaralı Çeşme davulcu telefonunu arayabilirsiniz. Çeşme davulcu zurnacı ekibi davul zurna çalınacak olan adrese kendi arabası ile gelmektedir.

Çeşme Davulcu
Çeşme Davulcu

Çeşme Davulcu Telefon 0552 370 24 27

İzmir’in Çeşme ilçesinde davulcu kiralama hizmeti almak isteyen kişiler Çeşme davulcu telefonu 0552 370 24 27 numarasını arayabilir. En kolay davul zurna kiralama yolu telefonla davulcu kiralamaktır. Bir davulcu numarasını arayıp adres verdiğinizde davul zurna ekibi verilen saatte adresinize gelecektir.

Çeşme Davulcu Telefon
Çeşme Davulcu Telefon

Çeşme Davulcu Kiralama

Çeşme düğünlerinde ve eğlencelerinde saz ekibinin yanı sıra davulcu da kiralanır. En çok düğün yapan çiftler, düğünde, kapı önünde, düğün salonunda, düğün öncesi konukların karşılanmasında, kına gecesinde, asker eğlencesinde Çeşme davulcuları ile görülerek davulcu kiralama hizmeti alırlar. Çeşme davulcu kiralama hizmetleri düğünlerin ve eğlencelerin hava şartlarından dolayı yoğun olduğu bahar ve yaz aylarında gerçekleşir. Çeşme’de hizmet veren davulcular da genellikle düğünlerin çok olduğu yaz mevsiminde Çeşme düğünlerine davulcu kiralama hizmeti sunmaktadır.

Çeşme Davulcu Ekibi
Çeşme Davulcu Ekibi

Çeşme Davulcu Ekibi

Çeşme’de davulcu kiralama hizmeti veren bir çok davulcu zurnacı en az iki kişiden oluşan davul zurna ekipleri şeklinde davul zurna çalmaya giderler. Davulu çalan davulcu ritim verir, zurnayı çalan zurnacı da müziği ve ezgiyi verir. Bu şekilde yöresel müzikleri yapan bir müzik grubu şeklinde Çeşme davulcuları iki kişi olarak düğünlerde ve eğlencelerde davul zurna kiralama hizmetleri sunarlar. Çeşme davulcuları ekip olarak kiralama hizmetleri verdikleri için Çeşme’de davulcu kiralama hizmeti almak isteyen kişiler, davulcu ile ya da zurnacı ile görüşerek davulcu zurnacı ekibini kiralayabilirler.

Çeşme Davulcu Fiyatları
Çeşme Davulcu Fiyatları

Çeşme Davulcu Fiyatları

Çeşme’de davulcu kiralama fiyatları davul zurna çalınacak olan süreye göre, davul zurna çalacak olan davulcu ve zurnacı sayısına göre, davul zurna çalınacak olan yerin uzaklığına göre değişebilmektedir. Ama ortalama olarak bir davulcu ve bir zurnacı için Çeşme’de yapılacak bir gelin çıkarmada bir saatlik davul zurna kiralama fiyatları 1.500 TL ile 2.000 TL arasında değişmektedir.  Ancak Çeşme’de ki davul zurna çaldırma işiniz için en güncel ve en kesin davul zurna kiralama fiyatlarını öğrenmek için Çeşme davulcu telefonlarını arayarak telefonla davulcu kiralama fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Çeşme Davulcu Zurnacı
Çeşme Davulcu Zurnacı

Çeşme Davulcu Zurnacı

Çeşme’de davul zurna çaldırmak için davul zurna kiralama hizmeti almak isteyen kişiler davulcu telefonlarını aradıklarında sadece davulcu için değil de davulcu ve zurnacı şeklinde iki kişilik geleneksel bir müzik ekibi için görüşme yaparlar. Ayrıca davul zurna çaldırmak için davul zurna kiralama fiyatlarını soran kişiler yine sadece davulcu fiyatlarını değil de davulcu zurnacı kiralama fiyatlarını sorarlar. Bu nedenle Çeşme’de davul zurna kiralama hizmeti almak isteyenler sadece davulcuyu ya da sadece zurnacıyı araması yeterlidir. Davulcu ve zurnacı ekip olarak düğünlerde davul zurna kiralama hizmeti verdiğinden siz sadece birisi ile görüşerek hem davulcu hem de zurnacıyı kiralayabilirsiniz.

Comments are closed.