Kınık Davulcu

Kınık Davulcu
Kınık Davulcu

Kınık davulcu zurnacı ile ekip olarak davul zurna çalar. Düğünler ve müzikli eğlenceler başta olmak üzere, evden gelin alma, kız alma, gelin çıkarma ve kız çıkarma merasimlerinde, düğün sonrası evine gelen gelini karşılamalarda, asker eğlencelerinde, asker göndermelerde, kına gecesi eğlencelerinde zurnacısı ile birlikte davul çalan kişidir.

Kınık Davulcu
Kınık Davulcu

Kınık Davulcu Telefon 0552 370 24 27

İzmir’in Kınık ilçesinde davulcu kiralama hizmeti almak isteyen kişiler Kınık’ta kendi ilçesinde olan davulcuları telefonla arayarak adresine davulcu kiralama hizmeti alabilir. Davulcu kiralama Kınık’ta özellikle düğün ve eğlence sezonunun yoğun olduğu bahar ve yaz aylarında çok sık yapılır. İlkbahar ayları olan Mart ve nisan ile başlayıp son baharın son ayları olan Ekim’de düğün ve eğlence sezonu bitene kadar süren eğlencelerde, düğünlerde bir çok kişi davul zurna çaldırmak için Kınık’ta ki davulcuları arayarak davul zurna kiralama hizmeti alır.

Kınık Davulcu Telefon
Kınık Davulcu Telefon

Kınık Davulcu Kiralama

Kınık düğünlerinde ve eğlencelerinde saz ekibinin yanı sıra davulcu da kiralanır. En çok düğün yapan çiftler, düğünde, kapı önünde, düğün salonunda, düğün öncesi konukların karşılanmasında, kına gecesinde, asker eğlencesinde Kınık davulcuları ile görülerek davulcu kiralama hizmeti alırlar. Kınık davulcu kiralama hizmetleri düğünlerin ve eğlencelerin hava şartlarından dolayı yoğun olduğu bahar ve yaz aylarında gerçekleşir. Kınık’ta hizmet veren davulcular da genellikle düğünlerin çok olduğu yaz mevsiminde Kınık düğünlerine davulcu kiralama hizmeti sunmaktadır.

Kınık Davulcu Kiralama
Kınık Davulcu Kiralama

Kınık Davulcu Ekibi

Kınık’ta davulcu kiralama hizmeti veren bir çok davulcu zurnacı en az iki kişiden oluşan davul zurna ekipleri şeklinde davul zurna çalmaya giderler. Davulu çalan davulcu ritim verir, zurnayı çalan zurnacı da müziği ve ezgiyi verir. Bu şekilde yöresel müzikleri yapan bir müzik grubu şeklinde Kınık davulcuları iki kişi olarak düğünlerde ve eğlencelerde davul zurna kiralama hizmetleri sunarlar. Kınık davulcuları ekip olarak kiralama hizmetleri verdikleri için Kınık’ta davulcu kiralama hizmeti almak isteyen kişiler, davulcu ile ya da zurnacı ile görüşerek davulcu zurnacı ekibini kiralayabilirler.

Kınık Davulcu Ekibi
Kınık Davulcu Ekibi

Kınık Davulcu Zurnacı Ekibi

Kınık’ta davulcu hizmeti almak için eskiden olduğu gibi şehir merkezinde davulcu zurnacıların bekledikleri yere giderek buradaki davulcular ile tek tek görüşerek onlardan biri ile anlaşarak onu araba ile alıp Kınık’ta götürüp davul zurna çaldırmak ve daha sonra davul zurna çalınması işi bittiğinde de davulcu zurnacıyı tekrardan evine bırakmaya gerek yoktur. Günümüzde Kınık’ta kendi arabası ile gelerek yol dahil uygun fiyatlarla davul zurna kiralama hizmeti veren bir çok davulcu zurnacı bulmak mümkündür. Bu nedenle sadece Kınık’ta davul zurna kiralama hizmeti veren davulcuların telefon numaralarını bilmeniz Kınık’ta davul zurna kiralamak için yeterli olacaktır.

Kınık Davulcu Zurnacı Ekibi
Kınık Davulcu Zurnacı Ekibi

Kınık Davulcu Fiyatları

Kınık’ta davulcu kiralama fiyatları davul zurna çalınacak olan süreye göre, davul zurna çalacak olan davulcu ve zurnacı sayısına göre, davul zurna çalınacak olan yerin uzaklığına göre değişebilmektedir. Ama ortalama olarak bir davulcu ve bir zurnacı için Kınık’ta yapılacak bir gelin çıkarmada bir saatlik davul zurna kiralama fiyatları 2.000 TL ile 3.000 TL arasında değişmektedir.  Ancak Kınık’ta ki davul zurna çaldırma işiniz için en güncel ve en kesin davul zurna kiralama fiyatlarını öğrenmek için Kınık davulcu telefonlarını arayarak telefonla davulcu kiralama fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Kınık Davulcu Fiyatları
Kınık Davulcu Fiyatları

Kınık Davul Zurna

Kınık’ta bir çok etkinlikte sadece tek davulcu kiralama hizmeti almak yerine etkinlik sahipleri davulcu ekibi kiralama hizmeti alarak daha güçlü bir müzik ekibinden daha güçlü bir müzik sesi almayı tercih ederler. Bu nedenle Kınık’ta davulcu ekibi kiralama hizmeti alırlar. Birden fazla davulcu ve birden fazla zurnacıdan oluşan davulcu ekibi büyük kalabalıkları eğlendirecek düzeyde etkili ve coşkulu müzik yapabilir. Kınık’ta davulcu ekibi kiralama hizmeti almak isteyenler Kınık’ta ki davulcu ekiplerini ya da davulcu ekibi kiralama hizmeti veren organizasyon firmalarını arayarak fiyat bilgisi alarak davulcu ekibi kiralayabilirler.

Kınık Davul Zurna
Kınık Davul Zurna

Comments are closed.