Konak Davulcu

Konak Davulcu
Konak Davulcu

Konak davulcu zurnacı ekibi olarak düğün, gelin çıkarma, çeyiz götürme gibi eğlencelere davul zurna hizmeti veriyoruz. Davul zurna çaldırmak isteyenler 0552 370 24 27 numaralı telefonu arayarak çok uygun fiyatlarla davul zurna kiralama hizmeti alabilir.

Konak Davulcu
Konak Davulcu

Konak Davulcu Telefon 0552 370 24 27

İzmir’in Konak ilçesinde davulcu kiralama hizmeti almak isteyen kişiler davulcuları 0552 370 24 27 telefonla arayarak adresine davulcu kiralama hizmeti alabilir. Davul zurna çağırmak için en kolay yol davulcu telefonlarını aramaktır. Konak davulcu telefonlarını arayarak davul zurna kiralama fiyatlarını da sorabilirsiniz.

Konak Davulcu Telefon
Konak Davulcu Telefon

Konak Davulcu Kiralama

Konak düğünlerinde ve eğlencelerinde saz ekibinin yanı sıra davulcu da kiralanır. En çok düğün yapan çiftler, düğünde, kapı önünde, düğün salonunda, düğün öncesi konukların karşılanmasında, kına gecesinde, asker eğlencesinde Konak davulcuları ile görülerek davulcu kiralama hizmeti alırlar. Konak davulcu kiralama hizmetleri düğünlerin ve eğlencelerin hava şartlarından dolayı yoğun olduğu bahar ve yaz aylarında gerçekleşir. Konak’ta hizmet veren davulcular da genellikle düğünlerin çok olduğu yaz mevsiminde Konak düğünlerine davulcu kiralama hizmeti sunmaktadır.

Konak Davul Zurna Ekibi
Konak Davul Zurna Ekibi

Konak Davul Zurna Ekibi

Konak’ta davulcu kiralama hizmeti veren bir çok davulcu zurnacı en az iki kişiden oluşan davul zurna ekipleri şeklinde davul zurna çalmaya giderler. Davulu çalan davulcu ritim verir, zurnayı çalan zurnacı da müziği ve ezgiyi verir. Bu şekilde yöresel müzikleri yapan bir müzik grubu şeklinde Konak davulcuları iki kişi olarak düğünlerde ve eğlencelerde davul zurna kiralama hizmetleri sunarlar. Konak davulcuları ekip olarak kiralama hizmetleri verdikleri için Konak’ta davulcu kiralama hizmeti almak isteyen kişiler, davulcu ile ya da zurnacı ile görüşerek davulcu zurnacı ekibini kiralayabilirler.

Konak Davulcu Fiyatları
Konak Davulcu Fiyatları

Konak Davulcu Fiyatları

Konak’ta davulcu kiralama fiyatları davul zurna çalınacak olan süreye göre, davul zurna çalacak olan davulcu ve zurnacı sayısına göre, davul zurna çalınacak olan yerin uzaklığına göre değişebilmektedir. Ama ortalama olarak bir davulcu ve bir zurnacı için Konak’ta yapılacak bir gelin çıkarmada bir saatlik davul zurna kiralama fiyatları 750 TL ile 1.000 TL arasında değişmektedir.  Ancak Konak’ta ki davul zurna çaldırma işiniz için en güncel ve en kesin davul zurna kiralama fiyatlarını öğrenmek için Konak davulcu telefonlarını arayarak telefonla davulcu kiralama fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Konak Acil Davulcu
Konak Acil Davulcu

Konak Acil Davulcu

Davulcu kiralamayı unuttunuz ya da davulcu kiralamak son anda aklınıza geldi ya da siz davul zurna ile gelin çıkarmayı hiç düşünmezken kız tarafı davul zurna olmadan gelin çıkarma olmaz dedi. Bu gibi durumlarda bir davul zurna krizi yaşanır ve hızlıca en acil tarafından orada düğüne gelen tüm yakınlar bir anda her biri bir taraftan acil davulcu bulmaya çalışır. Neyse ki böyle durumlarda Konak’ta en kısa sürede gelerek davul zurna çalmaya hazır olan bir çok davulcu, zurnacı ve davul zurna ekibi vardır. Bu acil davul zurna kiralama hizmeti veren davulcuların telefon numaralarına internetten ulaşarak hızlıca acil davulcu bulabilirsiniz. Acil davulcu hizmeti veren davulcular davulcu lazım olan adrese kendi arabaları ile çok hızlı bir şekilde gelerek davul zurna çalmaya başlarlar.

Konak Davulcu Zurnacı
Konak Davulcu Zurnacı

Konak Davulcu Zurnacı

Konak’ta davul zurna çaldırmak için davul zurna kiralama hizmeti almak isteyen kişiler davulcu telefonlarını aradıklarında sadece davulcu için değil de davulcu ve zurnacı şeklinde iki kişilik geleneksel bir müzik ekibi için görüşme yaparlar. Ayrıca davul zurna çaldırmak için davul zurna kiralama fiyatlarını soran kişiler yine sadece davulcu fiyatlarını değil de davulcu zurnacı kiralama fiyatlarını sorarlar. Bu nedenle Konak’ta davul zurna kiralama hizmeti almak isteyenler sadece davulcuyu ya da sadece zurnacıyı araması yeterlidir. Davulcu ve zurnacı ekip olarak düğünlerde davul zurna kiralama hizmeti verdiğinden siz sadece birisi ile görüşerek hem davulcu hem de zurnacıyı kiralayabilirsiniz.

Konak Davul Zurna Ekibi kiralama
Konak Davul Zurna Ekibi kiralama

Konak Davul Zurna Ekibi

Konak’ta en çok düğünlere davulcu kiralama hizmeti alınmaktadır. Bazı davulcular sadece düğünlerde davul zurna çaldıkları için Konak’ta düğün davulcusu olarak bir çok semtteki düğünlerde davul zurna çalarak geleneksel davul zurna müziğini yaşatmaktadır. Konak’ta düğünde davul zurna çaldırmak için düğünlerine davulcu kiralamak isteyen kişiler Konak düğün davulcusu telefon numaralarını arayarak davul zurna kiralama rezervasyonu yaptırabilirler.

Konak Davul Zurna Kiralama
Konak Davul Zurna Kiralama

Konak Davul Zurna Kiralama

Konak’ta bir çok etkinlikte sadece tek davulcu kiralama hizmeti almak yerine etkinlik sahipleri davulcu ekibi kiralama hizmeti alarak daha güçlü bir müzik ekibinden daha güçlü bir müzik sesi almayı tercih ederler. Bu nedenle Konak’ta davulcu ekibi kiralama hizmeti alırlar. Birden fazla davulcu ve birden fazla zurnacıdan oluşan davulcu ekibi büyük kalabalıkları eğlendirecek düzeyde etkili ve coşkulu müzik yapabilir. Konak’ta davulcu ekibi kiralama hizmeti almak isteyenler Konak’ta ki davulcu ekiplerini ya da davulcu ekibi kiralama hizmeti veren organizasyon firmalarını arayarak fiyat bilgisi alarak davulcu ekibi kiralayabilirler.

Comments are closed.