Çayyolu Davulcu

Çayyolu davulcu telefonu
Çayyolu davulcu telefonu

Çayyolu davulcu zurnacı ile birlikte iki kişilik geleneksel müzik ekibi olarak düğünlerde ve eğlencelerde davul zurna kiralama hizmeti vermektedir. Davul zurna kiralamak için 0552 370 24 27 numaralı Çayyolu davulcu telefonunu arayabilirsiniz.

Çayyolu Davulcu
Çayyolu Davulcu

Çayyolu Davulcu Telefonu

Telefonla hızlı ve zahmetsiz bir biçimde Çayyolu Davul Zurna Ekibi kiralamak isteyen kişiler  Alo Çayyolu Davul Zurna Ekibi telefon numarası olan 0552 370 24 27 yi çevirerek çok hızlı ve zahmetsiz bir şekilde adresine Çayyolu Davul Zurna Ekibi çağırabilir. Telefonla Çayyolu Davul Zurna Ekibi çağırılırken Çayyolu Davul Zurna Ekibi herhangi bir kapora ödenmez. Bu nedenle Alo Çayyolu Davul Zurna Ekibi hizmetini kullanan müşterinin herhangi bir riski ya da parasının kayıp olması söz konusu değildir. Telefonla Çayyolu Davul Zurna Ekibi kiralama hizmeti olan Alo Çayyolu Davul Zurna Ekibi hizmetini kullanan müşteriler Çayyolu Davul Zurna Ekibi kiralama ücretinin tamamını iş bitiminde öderler. Alo Çayyolu Davul Zurna Ekibi telefon numarasını arayan bir müşteri telefonda Çayyolu Davul Zurna Ekibi ile görüşürken Çayyolu Davul Zurna Ekibi kiralama fiyatlarını sorarak fiyat uygun olursa Çayyolu Davul Zurna Ekibi kiralama hizmeti almalıdır.

Çayyolu Davul Zurna ekibi
Çayyolu Davul Zurna ekibi

Çayyolu Davul Zurna Fiyatları

  • Gelin çıkarma için Çayyolu davul zurna fiyatları: 750 TL
  • Düğün için Çayyolu davulcu zurnacı kiralama fiyatları: 1.000 TL
  • 2023 Yılı Çayyolu davul zurna fiyatları: 750 TL
  • Çayyolu 1 davul 1 zurna kiralama fiyatları: 750 TL
Çayyolu davul zurna ekibi
Çayyolu davul zurna ekibi

Çayyolu Davul Zurna Ekibi

Çayyolu’nda davul hizmeti veren Çayyolu Davul Zurna Ekibi son yıllarda yaygın olarak yöresel Çayyolu Davul Zurna Ekibi kıyafetleri giyerek Çayyolu Davul Zurna Ekibi hizmeti vermektedir. yaygın olarak gelin çıkarma, düğün, kına gecesi ve asker eğlencesi için Çayyolu Davul Zurna Ekibi kiralama hizmeti alınmaktadır. Giyim kuşamlarına dikkat eden  Çayyolu Davul Zurna Ekibi davul çalacakları yere yöresel kıyafetli olarak gidip, bu kıyafetler ile davul çalarlar. Çayyolu Davul Zurna Ekibinin yöresel kıyafet ile davul hizmeti vermesi işine özen gösterdiğini bize anlatır. Bu nedenle yöresel kıyafetli Çayyolu Davul Zurna Ekibi daha çok tercih edilir.

Çayyolu Davul Zurna
Çayyolu Davul Zurna

Çayyolu Davul Zurna Kiralama

Çayyolu semtinde herhangi bir ilçede, semtte ya da mahallede davul zurna çalgısı ile eğlenmek istediğiniz zaman telefon ile davul zurna çalgıcılarını arayarak onları adresinize çağırabilirsiniz. Davul ile zurna birlikte çalındığı için davul zurna çalgıcıları da birlikte müzik yapan iki kişilik bir müzik ekibidir. Ülkemiz ’de farklı yörelerin ve farklı kültürlerin farklı davul zurna çalgıcıları vardır. Ülkemiz ’de oturan ancak farklı semtlerden gelerek Ülkemiz ’de yerleşmiş olan kişiler kendi yörelerinin davul zurna çalgıcılarını çağırarak onların yöresel müziklerini çalmasını isterler.

Comments are closed.