Davul Zurna Antalya

Davul Zurna Antalya
Davul Zurna Antalya

Antalya davulcu olarak zurnacı ile birlikte düğünlerde, düğün salonu önünde konukları karşılamada, düğün öncesi evden gelin çıkarma merasiminde, kına gecelerinde, asker eğlencelerinde, kız almada davul zurna kiralama hizmeti vermekteyiz. Antalya davul zurna ekibi kiralama telefonu olan 0552 370 24 27 numaralarını arayarak çok uygun fiyatlarla yöresel kıyafetli davul zurna ekibi kiralama hizmeti alarak istedikleri adreste davul zurna çaldırabilirler.

Antalya Davulcu Telefon 0552 370 24 27 davul zurna Antalya
Antalya Davulcu Telefon 0552 370 24 27 davul zurna Antalya

Antalya Davulcu Telefon 0552 370 24 27

Antalya’da eğlence düzenleyen ve bu eğlencelerde davul zurna eşliğinde eğlenmek isteyen kişiler, bir davul zurna ekibi kiralayarak, kendilerine davul zurna çalmasını davul zurna müziği yapmasını istemektedir. Antalya’da davul zurna ekibi kiralamak isteyenler de bu hizmeti en kolay yoldan telefonla alabilirler. Öncelerde olduğu gibi davulcu ve zurnacıların Antalya’nın belirli semtlerinde bekledikleri yerlere giderek orada onlarla buluşup davul zurna kiralamak için yüz yüze görüşmek yerine, cep telefonundan internete girerek burada yazılı olan Antalya davulcu telefonlarını arayarak davulcu ve zurnacı kiralayabilirler. Bu nedenle Antalya’da davul zurna ekibi kiralama hizmetleri şimdilerde telefonla ayarlanabilmektedir. Düğünde, gelin almada, kınada ya da başka bir eğlencede davul zurna çaldırmak isteyen kişiler internetten ulaştıkları Antalya davulcu telefon numaralarını arayarak davul zurna kiralama fiyatlarını sormakta, en uygun fiyatı veren davulcu ve zurnacı ile anlaşarak telefonla davul zurna kiralama randevusu almaktadır.

Antalya Davul Zurna Ekibi 0552 370 24 27 davulcu ekibi Antalya
Antalya Davul Zurna Ekibi 0552 370 24 27 davulcu ekibi Antalya

Antalya Davul Zurna Kiralama Fiyatları

Düğünlerde ya da müzikli eğlencelerde davul zurna çaldırmak için önceden davul zurna kiralamak isteyen kişiler, Antalya genelinde davul zurna kiralama fiyatlarını araştırarak en uygun fiyatlarla en ucuza davul zurna hizmetini almak isterler. Bu nedenle Antalya’da davul zurna kiralama hizmeti veren bir çok davulcu ve zurnacıyı telefonla arayarak ya da davulcu zurnacıların bekledikleri yerlere giderek onlarla görüşerek davul zurna kiralama fiyatlarını öğrenirler. Görüştükleri davulcu ve zurnacılar arasında en uygun fiyatları veren davulcu ya da zurnacılar ile anlaşarak davul zurna kiralama hizmetini ucuza alırlar.

Antalya Davul zurna Fiyatları 0552 370 24 27 davul zurna antalya
Antalya Davul zurna Fiyatları 0552 370 24 27 davul zurna Antalya

Düğüne Davulcu Antalya

Antalya’da düğünlerde ve düğün öncesi evden gelin çıkarma merasimlerinde bir çok kişi davulcu tutmaktadır. Özellikle havaların sıcak olduğu yaz ve bahar aylarında hafta sonu günleri Antalya’daki düğün salonlarında bir çok düğün tertip edilmektedir. Bu düğünlerde, davul zurna müziği ile eğlenmek isteyenler, avşar halayları çekmek isteyenler, yöresel halk oyunlarını oynamak isteyenler düğüne davulcu tutmaktadır. Antalya düğünlerinde davulcu ve zurnacı kiralandığında davul zurna ekibi düğünün başından sonuna kadar düğünde kalır. Düğün sahipleri ne zaman davul zurna müzik çalmaya başlasın derse o zamanlarda davul zurna ekibi düğün salonunun sahnesine gelerek davul zurna çalar.

Antalya davulcu zurnacı ekibi
Antalya davulcu zurnacı ekibi

Geline Davulcu Kiralama

Davullu zurnalı gelin alma yapmak için Antalya’da geline davulcu kiralanır. Davul zurna ile gelin çıkarma yapmak için erkek evi gelin alma tarihinden en az bir hafta öncesinde bir davul zurna ekibi ile anlaşarak gelin kapısında çalması için gelin almaya davulcu zurnacı tutar. Gelin çıkarma için tutulan davul zurna ekibi erkek evinden gelin konvoyu ile birlikte gelin almaya gelin kapısına getirilir. Gelin konvoyu damat evi ile birlikte gelin kapısına gelindiğinde davul zurna çalınmaya başlar. Damat evi gelin alma merasimi için yukarı çıkarken davul zurna çalınır. Gelin alma merasiminde yapılması gereken adetler bir bir yerine getirilirken davullu zurnalı gelin alma yapıldığı gelin kapısında çalınan davul zurna ile görülür. Gelin baba evinden aşağıya indiğinde de davul zurna onlara kapıda eşlik eder. Gelin ve damat davul zurna eşliğinde gelin arabasına bindirilir. Bu şekilde davul zurna ile gelin çıkarma yapılmış olur.

Kınaya Davulcu Antalya

Antalya ilinde düğün öncesi yapılan kına gecelerinde gelin ve arkadaşları doyasıya eğlenirler. Antalya’daki kına gecesi salonlarında ve gelin kapısının önünde yapılan kına gecelerinde eğlenmek için, halay çekmek için, oyun havaları oynamak için kına gecesine davulcu ya da davul zurna ekibi kiralanır. Kına geceleri Antalya’da kız evi tarafından düzenlendiği için kınaya davulcu kiralama hizmetini de kız evi ayarlar. Bu nedenle Antalya’da kına gecesine kiralanan davulcunun parasını kız evi öder. Kına gecelerine davul zurna kiralayarak davul zurna müziği ile eğlenmek isteyen gelin adayları tarafından en çok merak edilen konu kınaya davul zurna kiralama fiyatlarıdır. Kına gecesinde davul zurna çaldırmak için davulcu zurnacı kiralamak isteyen kişiler Antalya’daki davul zurna ekiplerini arayarak kına gecesinde bir saatliğine ya da iki saatliğine davul zurna kiralama fiyatlarını sorarlar. En uygun fiyatı veren davul zurna ekibi ile anlaşarak ondan davul zurna kiralama hizmeti alırlar. Kına gecelerine davul zurna hizmeti veren Antalya davulcuları genellikle uygun fiyatlarla davul zurna çalmaktadır.

Antalya Davulcuları

Antalya’daki düğünlerde, evden gelin alma törenlerinde, kına gecelerinde, asker göndermelerde, nişan törenlerinde ve diğer tüm müzikli eğlencelerde davulu ve zurnası ile geleneksel müzik yapan Antalya davulcuları müzisyenlik hizmeti vermektedir. Antalya davulcuları genellikle yanlarına bir zurnacı alarak düğünlerde ve eğlencelerde davul zurna çalarlar. Antalya davulcularından davul zurna kiralama hizmeti almak isteyen kişiler Antalya davulcu telefon numaralarını arayarak haftanın 7 günü ve günün 24 saati davul zurna kiralama fiyatlarını öğrenerek fiyat uygun bulurlarsa hemen davul zurna kiralama randevusu alabilirler. Antalya davulcuları davul zurna çalmaları için bir yere çağrıldıklarında davul zurna çalacakları adrese kendi arabaları ile gitmektedir. Davul zurna kiralama fiyatlarına yol ve ulaşım ücretleri dahildir. Antalya davulcularının bazıları davul zurna çalarken yöresel davulcu zurnacı kıyafetleri giyinmektedir.

Antalya Davulcu Ekibi

Antalya’nın herhangi bir ilçesinde ya da herhangi bir semtinde davul zurna çaldırmak isteyen kişiler genellikle Antalya davulcuları ile görüşerek davul zurna temin edebilirler. Antalya davulcu ekibi internet üzerinden yayınladığı telefon numarası ile Antalya’da davul zurna kiralamak isteyen tüm müşterilerinin hizmetindedir. Antalya davulcu ekibi telefon numarasını arayarak çok uygun fiyatlarla yöresel kıyafetli Antalya davulcu ekibini size davul zurna çalması için kiralayabilirsiniz. Antalya davulcu ekibi en az bir davulcu ile en az bir zurnacıdan oluşan iki kişilik bir müzik ekibidir. Antalya davulcu ekibi Antalya yöresi müziklerini, Antalya halk oyunlarını, Antalya yöresel oyunlarını, Antalya halaylarını, Avşar halaylarını ve Antalya’daki geleneksel oyun havaları, müzikleri, ezgileri, halayları çalan bir müzik ekibidir. Antalya davulcu ekibi kiralama fiyatları saatlik olarak belirlenmektedir. Antalya davulcu ekibini davul zurna çalması için tutmak isteyenler saatlik davulcu zurnacı kiralama fiyatlarını sorarak davulcu ekibi kiralayabilirler.

Davul Zurna Ekibi Antalya
Davul Zurna Ekibi Antalya

Davul Zurna Ekibi Antalya

Bir davulcu ile bir zurnacıdan oluşan iki kişilik müzisyen ekibini davul zurna çalması için kiralanması işine davul zurna ekibi kiralama denilmektedir. Antalya’da davul zurna ekibi kiralama hizmeti almak isteyenler Antalya davul zurna ekibi telefon numaralarını arayarak telefonda zahmetsiz ve kolay bir şekilde davul zurna ekibini kiralayabilir. Telefonla davul zurna ekibi kiralama hizmeti almak için davul zurna ekibi kiralama fiyatları sorulur. Fiyatta bir miktar pazarlık yapılarak davul zurna ekibi kiralama fiyatlarında anlaşılır. Fiyatta anlaşma sağlandıktan sonra davul zurna ekibine davul zurna çalacağı adres, tarih ve saat aralığı bilgileri verilerek davul zurna ekibi kiralama randevusu oluşturulur.

Acil Davulcu Antalya

Acil gelişen davul zurna kiralama ihtiyaçlarında bir çok işi internete girerek Acil davulcu aramaya koyulur. Bu şekilde acil davul zurna işleri için kendi arabası ile acil davul zurna kiralama hizmeti veren davulcular vardır. Bu şekilde acil davulcu hizmeti veren Antalya davulcularını telefonla arayarak hemen adresinizi gelip size davul zurna çalmasını isteyebilirsiniz.

Comments are closed.