Çekmeköy Davulcu

Çekmeköy Davulcu
Çekmeköy Davulcu

2023 Yılı Çekmeköy Davul Zurna Fiyatları

2023 yılında Çekmeköy’e davulcu kiralamak isteyenler için güncel davulcu kiralama fiyatları aşağıdaki tabloda yer almaktadır. 2023 yılı sonuna kadar bu fiyatlar üzerinden Çekmeköy ilçesindeki tüm mahalle ve semtlere davulcu kiralama hizmeti alabilirsiniz.

  • 1 saatlik davul zurna fiyatı: 750 TL
  • 2 saatlik davul zurna fiyatı: 1.000 TL
  • 3 saatlik davul zurna fiyatı: 1.250 TL
  • 4 saatlik davul zurna fiyatı: 1.500 TL
Çekmeköy davulcu
Çekmeköy davulcu zurnacı

Çekmeköy Davul Zurna Ekibi

Çekmeköy düğünlerinin ve eğlencelerinin yüzyıllardan beri vazgeçilmez geleneksel çalgısı olan davul zurna Çekmeköy’de davulcular ve zurnacılar tarafından çalınarak düğün ve eğlence tertip eden tüm Çekmeköy oturanlarına her zaman hizmet vermektedir.

Çekmeköy’de davul zurna geçmişten beri düğün eğlencelerinde büyük kalabalık misafirleri eğlendirmek için güçlü sesi ile en çok tercih edilen müzikli eğlencelerin baş rol oyuncusudur.

Çekmeköy’de düğünde davul zurna çaldırmak isteyenler, düğün öncesinde evden gelini davullu zurnalı çıkarmak için gelinin baba evinin önünde davul zurna çaldırmak isteyenler, kına gecesi eğlencesini davul zurna ile şenlendirmek isteyenler, asker eğlencesinde askeri uğurlarken davul zurna çaldırarak ona moral vermek isteyenler, çeyiz taşıma işini davul zurna çaldırarak eğlenceli hale getirmek isteyenler, okul mezuniyet törenlerinde, bahar şenliklerinde arkadaşları ile davul zurna çaldırarak eğlenceli bir şenlik geçirmek isteyenler Çekmeköy davulcuları ile iletişime geçerek davul zurna kiralayabilir.

Davul Zurna Ekibi Çekmeköy
Davul Zurna Ekibi Çekmeköy

Davul Zurna Kiralama Çekmeköy

Düğünlerde, eğlencelerde, kına gecelerinde, asker göndermelerde, nişan törenlerinde, kız alma, gelin indirme, gelin karşılama, gelin çıkarma merasimlerinde, çeyiz taşımalarda davul zurna çaldırmak isteyen Çekmeköy ilçesi sakinleri, ilçelerindeki davul zurna ekibi ile görüşerek davul zurna ekibi tutabilirler.

Ramazan ayında, Ramazan davulcusu tarafından sadece davul çalınması dışında tüm düğünlerde, eğlencelerde, kutlamalarda, etkinliklerde davul zurna ile birlikte çalınır. Bu nedenle davulu çalan davulcu ile zurnayı çalan zurnacı iki kişilik bir müzik ekibi olarak davul zurna ekibi şeklinde Çekmeköy’de müzisyen hizmeti sunar. Davul zurna ekibinde genellikle bir davulcu ile bir zurnacıdan oluşan iki müzisyen olsa da davul zurna ekibi kiralamak isteyen müşterilerin isteği doğrultusunda davul zurna ekibinde yer alacak olan davulcu ve zurnacı sayısı arttırılabilir. Bu şekilde kalabalık bir müzisyen topluluğundan oluşan davul zurna ekibi ile daha güçlü bir davul zurna sesi alınabilir.

Çekmeköy Davulcu İnstagram Adresi: @davulzurnaci

Çekmeköy davul zurna ekibini instagram hesabında yer alan videoları ve fotoğrafları görmek için @davulzurnaci instagram adresimizi ziyaret edebilirsiniz. İnstagram sayfamızda daha önce davul zurna çalarken çekilmiş videolarımıza ulaşabilirsiniz. İnstagram üzerinden davul zurna kiralama fiyatlarına, gelin çıkarma, kız alma, düğünde davullu zurnalı eğlence videolarımıza bakabilirsiniz. İnstagram üzerinden davul zurna kiralamak için bize mesaj gönderebilirsiniz.

Çekmeköy Davulcu Facebook Adresi:

https://www.facebook.com/davul.zurna.kiralama.istanbul/

Yukarıda yer alan Facebook sayfamızı ziyaret ederek İstanbul Çekmeköy davul zurna ekibinin gelin çıkarma yaparken, düğünde, kına gecesinde, davul zurna çalarken çekilmiş olan videolarını izleyebilirsiniz. Ayrıca yöresel kıyafetli davul zurna ekibinin davul zurna çalarken nasıl giyindiğini de görebilirsiniz.

Davul Zurna Kiralama Çekmeköy
Davul Zurna Kiralama Çekmeköy

Çekmeköy Davulcu Kiralama Fiyatları

Çekmeköy’e davulcu kiralama fiyatları davul zurna çalınacak olan süreye göre, davul zurna çalacak olan davulcu ve zurnacı sayısına göre, davul zurna çalınacak olan yerin uzaklığına göre değişebilmektedir. Ama ortalama olarak bir davulcu ve bir zurnacı için Çekmeköy’e yapılacak bir gelin çıkarmada bir saatlik davul zurna kiralama fiyatları 750 TL ile 1.000 TL arasında değişmektedir.  Ancak Çekmeköy’e ki davul zurna çaldırma işiniz için en güncel ve en kesin davul zurna kiralama fiyatlarını öğrenmek için Çekmeköy davulcu telefonlarını arayarak telefonla davulcu kiralama fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Davul Zurna Kiralama Çekmeköy

Çekmeköy’de düğünler için, eğlenceler için, adetleri yerine getirmek için bir çok zaman davul zurna kiralanır. Çekmeköy’de davul zurna kiralama hizmetini davulcular, zurnacılar, davul zurna ekipleri, davul zurna organizasyon firmaları, düğün organizasyon firmaları vermektedir. Çekmeköy’de davul zurna kiralamak için bu hizmeti veren yerlerden fiyatlarda anlaşarak hizmet alabilirsiniz.

Çekmeköy’de davul zurna kiralama hizmeti alırken en belirleyici olan faktör davul zurna kiralama fiyatlarıdır. Çekmeköy’de davul zurna çaldırmak isteyen kişiler davul zurna kiralama hizmeti alıp almayacaklarına davul zurna kiralama fiyatlarına göre karar verirler. Eğer davul zurna kiralama fiyatları bütçelerine uygun olursa davul zurna kiralamaya karar verir ve davul zurna ekibi ile anlaşırlar. Ancak davul zurna ekibi tarafından verilen davul zurna kiralama fiyatları pahalı gelirse müşteri davul zurna kiralama hizmeti almaktan vazgeçecektir. Bu nedenle Çekmeköy’de davul zurna kiralama hizmeti veren davul zurna ekipleri davul zurna kiralamak için arayan müşterilere mümkün olan en uygun davul zurna kiralama fiyatlarını vermelidir ki herkes davul zurna kiralasın.

Yöresel Davul Zurna Kiralama Çekmeköy

Çekmeköy’de Ülkemizin bir çok şehrinden, bölgesinden ve yöresinden gelerek Çekmeköy’e yerleşmiş olan bir çok vatandaşımız vardır. Çekmeköy’e farklı yörelerden gelmiş ancak Çekmeköy’de ikamet eden bu vatandaşlarımızın düğünlerinde kendi yörelerinin müziklerini, halaylarını, oyun havalarını çalacak davul zurna ekibine ihtiyaç duyarlar. Bu şekilde yöresel müzikleri çalan davul zurna ekiplerine yöresel davul zurna ekibi adı verilmektedir. Örneğin Kastamonu yöresine ait davulcu ve zurnacılardan oluşan davul zurna ekibine Kastamonu Yöresi Davul Zurna Ekibi, Samsun Yöresine ait davulcu zurnacılardan oluşan davul zurna ekibine Samsun Yöresi Davul Zurna Ekibi, Sivas Yöresi davulcu zurnacılarından oluşan davul zurna ekibine de Sivas Yöresi Davul Zurna Ekibi denilmektedir.

Çekmeköy’de yöresel davul zurna ekiplerinin bir kısmı sadece kendi yörelerinden insanların düğünlerinde davul zurna çalarken bazı yöresel davul zurna ekipleri de bir çok farklı yöreden insanların düğünlerinde davul zurna çalabilmektedir. Ancak yöresel davulcu arayan düğün sahiplerinin davulcu kiralama hizmeti alırken hangi yörenin davulcusunu aradığını belirtmesi gerekir.

Çekmeköy Davul Zurna Kiralama Telefonları

Çekmeköy’de en kolay davul zurna kiralama yolu telefonla davul zurna kiralamaktır. Bu nedenle Çekmeköy ’ün herhangi bir ilçesinde, semtinde, kapı önünde, düğün salonunda, kına salonunda, bir eğlence mekanında davul zurna çaldırmak isteyen kişiler Çekmeköy davul zurna ekibi kiralama telefonlarını arayarak istedikleri adrese davul zurna ekibi çağırabilirler.

Çekmeköy’de bildiğiniz bir davul zurna ekibi telefon numarası yoksa internette arama yaparak bir kaç saniye içinde bir çok davul zurna kiralama telefonuna ulaşabilirsiniz. Bu telefonları arayarak davul zurna işiniz için davul zurna kiralama fiyatlarını sorabilir ve adresinize davul zurna kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Alo Davul Zurna Çekmeköy

Çekmeköy’de davul zurna kiralamak için alo davul zurna hizmetini seçenler telefonla kolayca zahmetsiz ve risksiz bir şekilde davul zurna kiralama hizmeti alabilirler. Telefonla acil davul zurna kiralama hizmeti veren Çekmeköy’de davul zurna ekiplerine bazıları Alo davul zurna olarak çağırmaktadır. Alo davul zurna Çekmeköy’de telefon başında davul zurna işinin gelmesini bekleyen davul zurna ekiplerinin adıdır.

Çekmeköy Davulcu Ekibi

Çekmeköy ’deki davul zurna kiralama işi yapan ve düğünlerde, evden gelin çıkarmalarda davul zurna çalarak düğün adetlerini yerine getiren davulcu ve zurnacılar genellikle bir davulcu ve bir zurnacı olmak üzere iki kişilik davulcu ekibi şeklinde hizmet verirler. Siz davul zurna kiralamak için bir davulcuyu ya da bir zurnacıyı telefonla arayarak davul zurna kiralama hizmeti almak istediğinizde size davul zurna çalmak için bir davulcu ekibi gelir.

Çekmeköy ’deki Davulcu Ekibi Kiralama Fiyatları, davulcu ekibinde yer alacak davulcu zurnacı sayısına göre değişmektedir. Örneğin bir davulcu ve bir zurnacıdan oluşan iki kişilik davulcu ekibi kiralama fiyatları 750 TL ile 1.000 TL arasındaki rakamlardadır. Ancak kesin olarak bir davulcu ekibi kiralama fiyatı almak için Çekmeköy ’deki hizmet veren davulcu ekibi telefon numaralarını arayarak davul zurna işiniz için davulcu ekibi kiralama fiyatı alabilirsiniz.

Çekmeköy ’deki Davulcu Ekibi Kiralamak için Çekmeköy ’ün birçok semtinde davul zurna işi yapan davulcuları telefon numaralarından arayarak adresinize davulcu ekibi çağırabilirsiniz. Çekmeköy ’deki davulcu ekibi olarak hizmet veren kişiler bir iş aldıklarında kendi arabaları ile davul zurna çalınacak olan yere gitmektedir.

Çekmeköy Davul Zurna Çalgıcıları

Çekmeköy ’deki herhangi bir ilçede, semtte ya da mahallede davul zurna çalgısı ile eğlenmek istediğiniz zaman telefon ile davul zurna çalgıcılarını arayarak onları adresinize çağırabilirsiniz. Davul ile zurna birlikte çalındığı için davul zurna çalgıcıları da birlikte müzik yapan iki kişilik bir müzik ekibidir. Çekmeköy ’deki farklı yörelerin ve farklı kültürlerin farklı davul zurna çalgıcıları vardır. Çekmeköy ’deki oturan ancak farklı semtlerden gelerek Çekmeköy’e yerleşmiş olan kişiler kendi yörelerinin davul zurna çalgıcılarını çağırarak onların yöresel müziklerini çalmasını isterler.

Çekmeköy Davul Zurna Talebi

Düğünlerin, evden gelin çıkarma merasimlerinin, kına gecelerinin, asker eğlencelerinin geçmişten günümüze vazgeçilmez çalgı ve eğlence kaynağı olan davul zurna çalgısı taleplerini Çekmeköy ’deki davul zurna ekipleri karşılamaktadır. Her kimin Çekmeköy ’ün herhangi bir ilçesinde ya da herhangi bir mahallesinde ya da semtinde davul zurna talebi olduğunda hemen Çekmeköy ’deki davul zurna ekiplerinin telefon numaralarını arayarak adresine bir davulcu bir zurnacı çağırabilir. Çekmeköy ’deki davul zurna taleplerini karşılamak için haftanın yedi günü ve günün 24 saati müşteri telefonların bekleyen bir çok davul zurna ekibi bulunmaktadır. Bu davul zurna ekipleri telefonla bir davul zurna talebi aldıklarında hemen en kısa sürede davul zurna ekibi olarak çağrıldıkları adrese giderler. Davul zurna taleplerini her an karşılamak içi sürekli telefon bekleyen Çekmeköy ’deki davul zurna ekiplerini telefon numaralarına internette arama yaparak ulaşabilirsiniz.

Çekmeköy Davul Zurna İhtiyacı

Çekmeköy’de bir çok farklı müzikli eğlencede çalgı için davul zurna ihtiyacı olabilir. Davullu zurnalı evden gelin çıkarma merasimi yapmak için davul zurna ihtiyacı olabilir. Düğünde canlı davul zurna müziği eşliğinde halay çekmek istediğinizde davul zurna ekibine ihtiyaç duyabilirsiniz. Askere gidecek bir oğlunuz, arkadaşınız ya da akrabanız varsa davul zurna ile asker eğlencesi düzenlemek için bir davulcu ile bir zurnacıya ihtiyacınız olabilir. Bu şekilde herhangi bir eğlencede herhangi bir amaçla davul zurna çaldırmak istediğinizde Çekmeköy ’deki davulcu zurnacılara ihtiyaç duyduğunuzda hemen Çekmeköy davul zurna ekiplerinin telefon numaralarını çevirerek davul zurna ihtiyacınızı karşılayacak davulcu zurnacı ekibi ile telefonla görüşebilirsiniz.

Çekmeköy Davul Zurna Ustaları

Çekmeköy ’deki her yıl düğün sezonunda on binlerce belki de yüzbinlerce çift dünya evine girmektedir. Çekmeköy ’deki düğün yapan çiftler bir çok farklı amaçla davul zurna tutmaktadır. Bu nedenle özellikle yaz aylarında davul zurna çaldırmak isteyenler bir çok davul zurna ekibine ihtiyaç duymaktadır. Çekmeköy ’deki davul zurna taleplerini karşılayacak kadar davul zurna ekibi elbette Çekmeköy ’deki bulabilirsiniz. Ancak işinde iyi olan davul zurnayı güzel çalan sizin istediğiniz parçaları çalabilen işinin ustası bir davul zurna ekibi bulabilir misiniz. İşte en önemli konulardan bir de budur. Çekmeköy ’deki davul zurna ustalarından bir ekip bularak onlardan sizi memnun edecek bir davul zurna hizmeti almak sizin en iyi şekilde eğlenebilmeniz için çok önemlidir. Bu nedenle işinin ehli bir davul zurna ekibini bulmanız ve ondan davul zurna kiralama hizmeti için önceden randevu almanız önemlidir. Çekmeköy ’deki Usta davulcu zurnacılar davul zurna çaldırmak isteyen müşteriler tarafında çok fazla tercih edildikleri için randevu defterleri hemen dolmaktadır. Bu nedenle usta bir davul zurna ekibini bulduğunuz zaman hemen ondan düğün tarihiniz için davul zurna kiralama randevusu alabilirsiniz. Davul zurna ustalarının fiyatları amatör davul zurna ekiplerine nazaran biraz pahalı olabilir. Ancak bu ücret farkı kaliteli davul zurna hizmeti almanın farkıdır.

Çekmeköy Davul Zurna Müzisyenleri

Çekmeköy ’deki genellikle düğün eğlencelerinde, gelin alma merasimlerinde, kına gecelerinde, asker gönderme törenlerinde davul zurna çalarak konukları ve müzisyenleri eğlendiren davulcu ve zurnacılara davul zurna müzisyenleri denilmektedir. Davul zurna müzisyenleri Çekmeköy ’deki geldikleri şehirlere göre ve bildikleri müziklere göre yöresel davul zurna müzisyenleri olarak ayrılırlar. Her yörenin insanı Çekmeköy ’deki düğünlerinde kendi yöresel halk oyunlarını oynamak için kendi yöresel davul zurna müzisyenlerini kiralar. Davul zurna müzisyenleri davul zurna çalması için saatlik olarak ya da günlük olarak kiralanır. Kısa süreli eğlencelerde, evden gelin alma merasimlerinde, çeyiz taşımalarda genellikle saatlik davul zurna kiralama hizmeti alınır. Ancak en az bir gün süren düğünlerde ya da eğlencelerde günlük olarak davul zurna müzisyenleri çağrılır. Davul zurna kiralama fiyatları da Çekmeköy ’deki saatlik olarak belirlenir. Çekmeköy ’deki hizmet veren bir davul zurna müzisyenini arayarak davul zurna kiralama fiyatlarını sorduğunuzda size saatlik olarak davul zurna kiralama fiyatlarını söyleyecektir.

Çekmeköy’de Davulcu Kiralama Hizmeti Verilen Mahalleler Listesi

İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde yer alan Mahallelere davulcu kiralama hizmeti verilmektedir.

  • ALEMDAĞ MAHALLESİ
  • AYDINLAR MAHALLESİ
  • CUMHURİYET MAHALLESİ
  • ÇAMLIK MAHALLESİ
  • ÇATALMEŞE MAHALLESİ
  • EKŞİOĞLU MAHALLESİ
  • GÜNGÖREN MAHALLESİ
  • HAMİDİYE MAHALLESİ
  • HÜSEYİNLİ MAHALLESİ
  • KİRAZLIDERE MAHALLESİ
  • KOÇULLU MAHALLESİ
  • MEHMET AKİF MAHALLESİ
  • MERKEZ MAHALLESİ
  • MİMAR SİNAN MAHALLESİ
  • NİŞANTEPE MAHALLESİ
  • ÖMERLİ MAHALLESİ
  • REŞADİYE MAHALLESİ
  • SIRAPINAR MAHALLESİ
  • SOĞUKPINAR MAHALLESİ
  • SULTANÇİFTLİĞİ MAHALLESİ
  • TAŞDELEN MAHALLESİ

Comments are closed.