Esenler Davulcu

Esenler Davulcu
Esenler Davulcu

2023 yılı Esenler Davul Zurna Fiyatları

  • 1 saatlik davul zurna fiyatı: 750 TL
  • 2 saatlik davul zurna fiyatı: 1.000 TL
  • 3 saatlik davul zurna fiyatı: 1.250 TL
  • 4 saatlik davul zurna fiyatı: 1.500 TL
Davul Zurna Ekibi Esenler
Davul Zurna Ekibi Esenler

Esenler düğünlerinin ve eğlencelerinin yüzyıllardan beri vazgeçilmez geleneksel çalgısı olan davul zurna Esenler’de davulcular ve zurnacılar tarafından çalınarak düğün ve eğlence tertip eden tüm Esenler oturanlarına her zaman hizmet vermektedir.

Esenler’de davul zurna geçmişten beri düğün eğlencelerinde büyük kalabalık misafirleri eğlendirmek için güçlü sesi ile en çok tercih edilen müzikli eğlencelerin baş rol oyuncusudur.

Esenler Davulcu
Esenler Davulcu

Esenler’de düğünde davul zurna çaldırmak isteyenler, düğün öncesinde evden gelini davullu zurnalı çıkarmak için gelinin baba evinin önünde davul zurna çaldırmak isteyenler, kına gecesi eğlencesini davul zurna ile şenlendirmek isteyenler, asker eğlencesinde askeri uğurlarken davul zurna çaldırarak ona moral vermek isteyenler, çeyiz taşıma işini davul zurna çaldırarak eğlenceli hale getirmek isteyenler, okul mezuniyet törenlerinde, bahar şenliklerinde arkadaşları ile davul zurna çaldırarak eğlenceli bir şenlik geçirmek isteyenler Esenler davulcuları ile iletişime geçerek davul zurna kiralayabilir.

Davul Zurna Ekibi Esenler

Düğünlerde, eğlencelerde, kına gecelerinde, asker göndermelerde, nişan törenlerinde, kız alma, gelin indirme, gelin karşılama, gelin çıkarma merasimlerinde, çeyiz taşımalarda davul zurna çaldırmak isteyen Esenler ilçesi sakinleri, ilçelerindeki davul zurna ekibi ile görüşerek davul zurna ekibi tutabilirler.

Ramazan ayında, Ramazan davulcusu tarafından sadece davul çalınması dışında tüm düğünlerde, eğlencelerde, kutlamalarda, etkinliklerde davul zurna ile birlikte çalınır. Bu nedenle davulu çalan davulcu ile zurnayı çalan zurnacı iki kişilik bir müzik ekibi olarak davul zurna ekibi şeklinde Esenler’de müzisyen hizmeti sunar. Davul zurna ekibinde genellikle bir davulcu ile bir zurnacıdan oluşan iki müzisyen olsa da davul zurna ekibi kiralamak isteyen müşterilerin isteği doğrultusunda davul zurna ekibinde yer alacak olan davulcu ve zurnacı sayısı arttırılabilir. Bu şekilde kalabalık bir müzisyen topluluğundan oluşan davul zurna ekibi ile daha güçlü bir davul zurna sesi alınabilir.

Davul Zurna Kiralama Esenler
Davul Zurna Kiralama Esenler

Davul Zurna Kiralama Esenler

Esenler’de düğünler için, eğlenceler için, adetleri yerine getirmek için bir çok zaman davul zurna kiralanır. Esenler’de davul zurna kiralama hizmetini davulcular, zurnacılar, davul zurna ekipleri, davul zurna organizasyon firmaları, düğün organizasyon firmaları vermektedir. Esenler’de davul zurna kiralamak için bu hizmeti veren yerlerden fiyatlarda anlaşarak hizmet alabilirsiniz.

Esenler’de davul zurna kiralama hizmeti son zamanlarda sadece telefonla bir kaç dakika içinde alınmaktadır. Davul zurna kiralamak isteyen bir kişi internete giderek Esenler davulcu telefonlarına çok kısa sürede ulaşabilmektedir. İnternetten bulduğu davulcu telefonlarını arayan müşteriler Esenler’de davulcular ile telefonla görüşerek en ucuz fiyatı veren en çok beğendiği davul zurna ekibi ile anlaşarak davul zurna kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Esenler’de davul zurna kiralama hizmeti alırken en belirleyici olan faktör davul zurna kiralama fiyatlarıdır. Esenler’de davul zurna çaldırmak isteyen kişiler davul zurna kiralama hizmeti alıp almayacaklarına davul zurna kiralama fiyatlarına göre karar verirler. Eğer davul zurna kiralama fiyatları bütçelerine uygun olursa davul zurna kiralamaya karar verir ve davul zurna ekibi ile anlaşırlar. Ancak davul zurna ekibi tarafından verilen davul zurna kiralama fiyatları pahalı gelirse müşteri davul zurna kiralama hizmeti almaktan vazgeçecektir. Bu nedenle Esenler’de davul zurna kiralama hizmeti veren davul zurna ekipleri davul zurna kiralamak için arayan müşterilere mümkün olan en uygun davul zurna kiralama fiyatlarını vermelidir ki herkes davul zurna kiralasın.

Yöresel Davul Zurna Kiralama Esenler

Esenler’de Ülkemizin bir çok şehrinden, bölgesinden ve yöresinden gelerek Esenler’de yerleşmiş olan bir çok vatandaşımız vardır. Esenler’de farklı yörelerden gelmiş ancak Esenler’de ikamet eden bu vatandaşlarımızın düğünlerinde kendi yörelerinin müziklerini, halaylarını, oyun havalarını çalacak davul zurna ekibine ihtiyaç duyarlar. Bu şekilde yöresel müzikleri çalan davul zurna ekiplerine yöresel davul zurna ekibi adı verilmektedir. Örneğin Kastamonu yöresine ait davulcu ve zurnacılardan oluşan davul zurna ekibine Kastamonu Yöresi Davul Zurna Ekibi, Samsun Yöresine ait davulcu zurnacılardan oluşan davul zurna ekibine Samsun Yöresi Davul Zurna Ekibi, Sivas Yöresi davulcu zurnacılarından oluşan davul zurna ekibine de Sivas Yöresi Davul Zurna Ekibi denilmektedir.

Esenler’de yöresel davul zurna ekiplerinin bir kısmı sadece kendi yörelerinden insanların düğünlerinde davul zurna çalarken bazı yöresel davul zurna ekipleri de bir çok farklı yöreden insanların düğünlerinde davul zurna çalabilmektedir. Ancak yöresel davulcu arayan düğün sahiplerinin davulcu kiralama hizmeti alırken hangi yörenin davulcusunu aradığını belirtmesi gerekir.

Davul Zurna Fiyatları Esenler

Esenler’de davul zurna çaldırmak için davul zurna ekibi tutmak isteyenler internete girerek davul zurna kiralama fiyatlarını araştırırlar. Davul zurna fiyatlarını öğrendikten sonra davul zurna kiralama işi için fiyatlara göre bir bütçe önceden ayarlanır.

Esenler’de davul zurna kiralama fiyatları genellikle davul zurna çalınacak olan saate göre değişmektedir. Kısa süreli yarım saatlik ya da bir saatlik davul zurna kiralama işleri için davul zurna kiralama fiyatları oldukça ucuzdur. Bu nedenle Esenler’de evden gelin çıkarma için bir saatliğine davul zurna kiralamak isteyenler 300 TL gibi uygun bir fiyata davul zurna çaldırabilir. Hem de yol ve ulaşım bu fiyata dahil. Benzer şekilde düğünde iki saatliğine davul zurna çaldırmak isteyen kişiler de 400 TL gibi çok uygun fiyatlarla davul zurna kiralama hizmeti alabilir.

Esenler Davul Zurna Kiralama Telefonları

Esenler’de en kolay davul zurna kiralama yolu telefonla davul zurna kiralamaktır. Bu nedenle Esenler semtinin herhangi bir ilçesinde, semtinde, kapı önünde, düğün salonunda, kına salonunda, bir eğlence mekanında davul zurna çaldırmak isteyen kişiler Esenler davul zurna ekibi kiralama telefonlarını arayarak istedikleri adrese davul zurna ekibi çağırabilirler.

Esenler’de bildiğiniz bir davul zurna ekibi telefon numarası yoksa internette arama yaparak bir kaç saniye içinde bir çok davul zurna kiralama telefonuna ulaşabilirsiniz. Bu telefonları arayarak davul zurna işiniz için davul zurna kiralama fiyatlarını sorabilir ve adresinize davul zurna kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Esenler Davul Zurna Çalgıcıları

Esenler’deki herhangi bir ilçede, semtte ya da mahallede davul zurna çalgısı ile eğlenmek istediğiniz zaman telefon ile davul zurna çalgıcılarını arayarak onları adresinize çağırabilirsiniz. Davul ile zurna birlikte çalındığı için davul zurna çalgıcıları da birlikte müzik yapan iki kişilik bir müzik ekibidir. Esenler’deki farklı yörelerin ve farklı kültürlerin farklı davul zurna çalgıcıları vardır. Esenler’deki oturan ancak farklı semtlerden gelerek Esenler’de yerleşmiş olan kişiler kendi yörelerinin davul zurna çalgıcılarını çağırarak onların yöresel müziklerini çalmasını isterler.

Esenler Acil Davulcu

Davulcu kiralamayı unuttunuz ya da davulcu kiralamak son anda aklınıza geldi ya da siz davul zurna ile gelin çıkarmayı hiç düşünmezken kız tarafı davul zurna olmadan gelin çıkarma olmaz dedi. Bu gibi durumlarda bir davul zurna krizi yaşanır ve hızlıca en acil tarafından orada düğüne gelen tüm yakınlar bir anda her biri bir taraftan acil davulcu bulmaya çalışır. Neyse ki böyle durumlarda Esenler’de en kısa sürede gelerek davul zurna çalmaya hazır olan bir çok davulcu, zurnacı ve davul zurna ekibi vardır. Bu acil davul zurna kiralama hizmeti veren davulcuların telefon numaralarına internetten ulaşarak hızlıca acil davulcu bulabilirsiniz. Acil davulcu hizmeti veren davulcular davulcu lazım olan adrese kendi arabaları ile çok hızlı bir şekilde gelerek davul zurna çalmaya başlarlar.

Esenler Davulcu Ayarlama

Esenler’de düğünlerde, düğün öncesi evden gelin çıkarma veya kız alma merasimlerinde, düğünden birkaç gün öncesinde kız evi tarafından bayanlar arasında yapılan kına gecelerinde, askerlik çağı gelmiş genç erkekleri askere gönderirken asker gecelerinde ve asker uğurlama törenlerinde ve diğer müzikli etkinliklerde davul zurna müziği ile eğlenmek isteyen kişiler Esenler davulcularını ayarlayarak kendilerine davul zurna çalması için onlarla anlaşır. Davulcu ayarlamak isteyen kişiler genellikle davul zurna çalınacak olan günden en az birkaç gün öncesinde bir davulcu ile anlaşarak onu ayarlamalıdır. Davulcu ayarlama fiyatları davul zurna çalınacak olan adrese ve davul zurna çalınacak olan süreye göre değişmektedir. Davulcu ayarlama fiyatlarını sormak için Esenler davulcu ayarlama telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Esenler Davulcu Çağırma

Esenler’de davul zurna çaldırmak isteyen düğün ve eğlence sahibi kişiler veya evlenecek çiftler gelini evden çıkarmak için, gelin kapısına, düğün için düğün salonuna, kına gecesi için kına gecesi salonuna, asker eğlencesi için askerin evinin önüne ya da terminale davulcu çağırır. Esenler’de davulcu çağırmak için illa davulcun adresine ya da beklediği yere gitmeye gerek yoktur. Sadece Esenler davulcu telefonlarını arayarak adresinize, düğün salonuna, kız evinin kapısının önüne, erkek evine, kına salonuna ya da terminale davulcu çağırabilirsiniz. Davulcu çağırma fiyatları davulcunun sizin davul zurna çaldıracağınız yere olan uzaklığına ve davul çalınacak olan süreye göre değişmektedir.

Alo Davulcu Esenler

Telefonla hızlı ve zahmetsiz bir biçimde davulcu kiralamak isteyen kişiler Esenler Alo davulcu telefon numarası olan 0552 370 24 27 yi çevirerek çok hızlı ve zahmetsiz bir şekilde adresine davulcu çağırabilir. Telefonla davulcu çağırılırken davulcuya herhangi bir kapora ödenmez. Bu nedenle Alo davulcu hizmetini kullanan müşterinin herhangi bir riski ya da parasının kayıp olması söz konusu değildir. Telefonla davulcu kiralama hizmeti olan Alo davulcu hizmetini kullanan müşteriler davulcu kiralama ücretinin tamamını iş bitiminde öderler. Alo davulcu telefon numarasını arayan bir müşteri telefonda davulcu ile görüşürken davulcu kiralama fiyatlarını sorarak fiyat uygun olursa davulcu kiralama hizmeti almalıdır.

Esenler Davulcu GSM No

Esenler’de davul zurna çalan davulcu ve zurnacıların GSM no larına internetten ulaşarak bu telefonları cevirip Esenler’de davul zurna işi yapan davulcular ile direk olarak görüşebilirsiniz. Esenler davulcu GSM noları ile yaptığınız görüşmede Esenler’de ki davul zurna kiralama hizmetleri hakkında detaylı bilgiler alabilir ve davul zurna işiniz için davul zurna kiralama fiyatlarını sorabilirsiniz. Davulcu GSM nolarını arayarak Esenler’de davul zurna çaldırmak için Esenler davulcuları ile telefonda anlaşabilirsiniz.

Esenler Davulcu Numaraları

Günümüzde Esenler’de yada İstanbul’un başka bir semtinde davul zurna çaldırmak için davulcu kiralama hizmeti almayı düşünen bir çok kişi öncelikle İnternete girerek Esenler’de ya da bulunduğu ilçedeki davulcu telefon numaralarına ulaşmaya çalışır. İnternetten aldığı Esenler davulcu numaralarını tek tek çevirerek Esenler davulcuları ile telefonla görüşen müşteriler davulcu fiyatlarını sorarlar. Fiyatı en uygun olan davulcu ile anlaşarak davul zurna çalınacak olan adresi, saati ve tarihi bildirerek davulcudan davul zurna kiralama randevusu alırlar. Bu şekilde Esenler’de davul zurna çaldırmak için davulcu arayan kişiler sadece Esenler davulcu numaralarını arayarak uygun fiyatlarla bir davulcu zurnacı bularak istediği adreste davul zurna çaldırabilir.

Esenler Ucuz Davulcu

Esenler’de davul zurna işiniz için ucuza davulcu kiralamak isterseniz Esenler’de davul zurna kiralama hizmeti veren davulcuları tek tek arayarak size en ucuz fiyatı veren davulcu ile anlaşarak en ucuz davulcu kiralama hizmetini alabilirsiniz. Eğer Esenler davulcu telefon numaralarını bilmiyorsanız internetten Esenler’de davul zurna kiralama hizmeti sunan bir çok davulcu ve zurnacının telefon numaralarına ulaşabilirsiniz. Bu telefon numaralarını arayarak davul zurna fiyatlarını sorabilir ve size verilen fiyatları not ederek içlerinden en ucuz fiyatı veren davulcuyu tekrar arayarak en ucuz davulcu kiralama fiyatını aldığınız davulcu ile anlaşabilirsiniz.

Esenler Acil Davulcu

Davulcu kiralamayı unuttunuz ya da davulcu kiralamak son anda aklınıza geldi ya da siz davul zurna ile gelin çıkarmayı hiç düşünmezken kız tarafı davul zurna olmadan gelin çıkarma olmaz dedi. Bu gibi durumlarda bir davul zurna krizi yaşanır ve hızlıca en acil tarafından orada düğüne gelen tüm yakınlar bir anda her biri bir taraftan acil davulcu bulmaya çalışır. Neyse ki böyle durumlarda Esenler’de en kısa sürede gelerek davul zurna çalmaya hazır olan bir çok davulcu, zurnacı ve davul zurna ekibi vardır. Bu acil davul zurna kiralama hizmeti veren davulcuların telefon numaralarına internetten ulaşarak hızlıca acil davulcu bulabilirsiniz. Acil davulcu hizmeti veren davulcular davulcu lazım olan adrese kendi arabaları ile çok hızlı bir şekilde gelerek davul zurna çalmaya başlarlar.

Esenler Davulcu Tutma

Esenler’de davulcu tutmak demek size davul zurna çalması için Esenler’de davul zurna kiralama hizmeti veren bir davulcu zurnacı ile anlaşmak anlamına gelir. Siz de Esenler’de davullu zurnalı gelin çıkarma ya da davul zurnalı düğün yapmak istiyorsanız geç kalmadan davulcunuzu tutup onu davul zurna çaldırmak istediğiniz saatler arasında kiralamalısınız. Esenler’de davulcu tutmak için Esenler’deki davulcular ile görüşme yapmanız gerekir. Davulcu tutmak için illa yüz yüze görüşme yapmanız gerekmez telefonla görüşerek de davulcu tutabilirsiniz.

Esenler Davulcu Zurnacı

Esenler’de davul zurna çaldırmak için davul zurna kiralama hizmeti almak isteyen kişiler davulcu telefonlarını aradıklarında sadece davulcu için değil de davulcu ve zurnacı şeklinde iki kişilik geleneksel bir müzik ekibi için görüşme yaparlar. Ayrıca davul zurna çaldırmak için davul zurna kiralama fiyatlarını soran kişiler yine sadece davulcu fiyatlarını değil de davulcu zurnacı kiralama fiyatlarını sorarlar. Bu nedenle Esenler’de davul zurna kiralama hizmeti almak isteyenler sadece davulcuyu ya da sadece zurnacıyı araması yeterlidir. Davulcu ve zurnacı ekip olarak düğünlerde davul zurna kiralama hizmeti verdiğinden siz sadece birisi ile görüşerek hem davulcu hem de zurnacıyı kiralayabilirsiniz.

Esenler Davulcuları

Esenler’deki düğünlerde ve eğlencelerde, belirli bir ücret karşılığında davul zurna çalarak geçimini sağlayan yöresel davul zurna müzisyenlerine Esenler davulcuları denilmektedir. Esenler’de düğün ya da eğlence amaçlı olarak davul zurna çaldırmak, halay çekmek, oyun havası oynamak isteyen kişiler Esenler davulcu telefonlarını arayarak Esenler davulcularını davul zurna çaldırmak istediği mekana çağırabilir.

Esenler Davulcu Ekipleri

Esenler’de davul zurna kiralama hizmeti veren davulcu ve zurnacı müzisyenler davul zurna hizmetini müzik ekibi olarak birlikte verirler. Esenler davulcu ekipleri, Esenler ilçesindeki tüm semtlere ve mahallelere kendi arabaları ile davul zurna kiralama hizmeti vermektedir. Esenler’de davul zurna kiralamak isteyen kişiler Esenler davulcu ekiplerinin telefon numaralarını arayarak davulcu ekiplerini kiralayabilirler. Esenler davulcu ekibi kiralama fiyatları ortalama olarak bir saatlik evden gelin çıkarma işi için 200 TL ile 250 TL arasında değişmektedir.

Esenler’de Davulcu Kiralama Hizmeti Verilen Mahalleler Listesi

İstanbul’un Esenler ilçesinde yer alan Mahallelere davulcu kiralama hizmeti verilmektedir.

  1. BİRLİK MAHALLESİ DAVULCU
  2. ÇİFTE HAVUZLAR MAHALLESİ DAVULCU
  3. DAVUTPAŞA MAHALLESİ DAVULCU
  4. FATİH MAHALLESİ DAVULCU
  5. FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ DAVULCU
  6. HAVAALANI MAHALLESİ DAVULCU
  7. KAZIM KARABEKİR MAHALLESİ DAVULCU
  8. KEMER MAHALLESİ DAVULCU
  9. MENDERES MAHALLESİ DAVULCU
  10. MİMAR SİNAN MAHALLESİ DAVULCU
  11. NAMIK KEMAL MAHALLESİ DAVULCU
  12. NİNE HATUN MAHALLESİ DAVULCU
  13. ORUÇREİS MAHALLESİ DAVULCU
  14. TUNA MAHALLESİ DAVULCU
  15. TURGUT REİS MAHALLESİ DAVUL ZURNACI
  16. YAVUZ SELİM MAHALLESİ DAVUL ZURNA EKİBİ

Comments are closed.