Eyüp Davulcu

Eyüp Davulcu
Eyüp Davulcu

2023 Yılı İstanbul Eyüp Davul Zurna Fiyatları

  • 1 saatlik davul zurna fiyatı: 750 TL
  • 2 saatlik davul zurna fiyatı: 1.000 TL
  • 3 saatlik davul zurna fiyatı: 1.250 TL
  • 4 saatlik davul zurna fiyatı: 1.500 TL

Eyüp düğünlerinin ve eğlencelerinin yüzyıllardan beri vazgeçilmez geleneksel çalgısı olan davul zurna Eyüp’te davulcular ve zurnacılar tarafından çalınarak düğün ve eğlence tertip eden tüm Eyüp oturanlarına her zaman hizmet vermektedir.

Eyüp’te davul zurna geçmişten beri düğün eğlencelerinde büyük kalabalık misafirleri eğlendirmek için güçlü sesi ile en çok tercih edilen müzikli eğlencelerin baş rol oyuncusudur.

Eyüp Davulcu
Eyüp Davulcu

Eyüp’te düğünde davul zurna çaldırmak isteyenler, düğün öncesinde evden gelini davullu zurnalı çıkarmak için gelinin baba evinin önünde davul zurna çaldırmak isteyenler, kına gecesi eğlencesini davul zurna ile şenlendirmek isteyenler, asker eğlencesinde askeri uğurlarken davul zurna çaldırarak ona moral vermek isteyenler, çeyiz taşıma işini davul zurna çaldırarak eğlenceli hale getirmek isteyenler, okul mezuniyet törenlerinde, bahar şenliklerinde arkadaşları ile davul zurna çaldırarak eğlenceli bir şenlik geçirmek isteyenler Eyüp davulcuları ile iletişime geçerek davul zurna kiralayabilir.

Eyüp Davulcu İnstagram Adresi: @davulzurnaci

Eyüp davul zurna ekibini instagram hesabında yer alan videoları ve fotoğrafları görmek için @davulzurnaci instagram adresimizi ziyaret edebilirsiniz. İnstagram sayfamızda daha önce davul zurna çalarken çekilmiş videolarımıza ulaşabilirsiniz. İnstagram üzerinden davul zurna kiralama fiyatlarına, gelin çıkarma, kız alma, düğünde davullu zurnalı eğlence videolarımıza bakabilirsiniz. İnstagram üzerinden davul zurna kiralamak için bize mesaj gönderebilirsiniz.

Eyüp Davulcu Facebook Adresi:

https://www.facebook.com/davul.zurna.kiralama.istanbul/

Yukarıda yer alan Facebook sayfamızı ziyaret ederek İstanbul Eyüp davul zurna ekibinin gelin çıkarma yaparken, düğünde, kına gecesinde, davul zurna çalarken çekilmiş olan videolarını izleyebilirsiniz. Ayrıca yöresel kıyafetli davul zurna ekibinin davul zurna çalarken nasıl giyindiğini de görebilirsiniz.

Davul Zurna Ekibi Eyüp
Davul Zurna Ekibi Eyüp

Davul Zurna Ekibi Eyüp

Düğünlerde, eğlencelerde, kına gecelerinde, asker göndermelerde, nişan törenlerinde, kız alma, gelin indirme, gelin karşılama, gelin çıkarma merasimlerinde, çeyiz taşımalarda davul zurna çaldırmak isteyen Eyüp ilçesi sakinleri, ilçelerindeki davul zurna ekibi ile görüşerek davul zurna ekibi tutabilirler.

Ramazan ayında, Ramazan davulcusu tarafından sadece davul çalınması dışında tüm düğünlerde, eğlencelerde, kutlamalarda, etkinliklerde davul zurna ile birlikte çalınır. Bu nedenle davulu çalan davulcu ile zurnayı çalan zurnacı iki kişilik bir müzik ekibi olarak davul zurna ekibi şeklinde Eyüp’te müzisyen hizmeti sunar. Davul zurna ekibinde genellikle bir davulcu ile bir zurnacıdan oluşan iki müzisyen olsa da davul zurna ekibi kiralamak isteyen müşterilerin isteği doğrultusunda davul zurna ekibinde yer alacak olan davulcu ve zurnacı sayısı arttırılabilir. Bu şekilde kalabalık bir müzisyen topluluğundan oluşan davul zurna ekibi ile daha güçlü bir davul zurna sesi alınabilir.

Davul Zurna Kiralama Eyüp
Davul Zurna Kiralama Eyüp

Davul Zurna Kiralama Eyüp

Eyüp’te düğünler için, eğlenceler için, adetleri yerine getirmek için bir çok zaman davul zurna kiralanır. Eyüp’te davul zurna kiralama hizmetini davulcular, zurnacılar, davul zurna ekipleri, davul zurna organizasyon firmaları, düğün organizasyon firmaları vermektedir. Eyüp’te davul zurna kiralamak için bu hizmeti veren yerlerden fiyatlarda anlaşarak hizmet alabilirsiniz.

Eyüp’te davul zurna kiralama hizmeti son zamanlarda sadece telefonla bir kaç dakika içinde alınmaktadır. Davul zurna kiralamak isteyen bir kişi internete giderek Eyüp davulcu telefonlarına çok kısa sürede ulaşabilmektedir. İnternetten bulduğu davulcu telefonlarını arayan müşteriler Eyüp’te davulcular ile telefonla görüşerek en ucuz fiyatı veren en çok beğendiği davul zurna ekibi ile anlaşarak davul zurna kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Davul Zurna Fiyatları Eyüp
Davul Zurna Fiyatları Eyüp

Davul Zurna Fiyatları Eyüp Sultan

Eyüp’te davul zurna çaldırmak için davul zurna ekibi tutmak isteyenler internete girerek davul zurna kiralama fiyatlarını araştırırlar. Davul zurna fiyatlarını öğrendikten sonra davul zurna kiralama işi için fiyatlara göre bir bütçe önceden ayarlanır.

Eyüp’te davul zurna kiralama fiyatları genellikle davul zurna çalınacak olan saate göre değişmektedir. Kısa süreli yarım saatlik ya da bir saatlik davul zurna kiralama işleri için davul zurna kiralama fiyatları oldukça ucuzdur. Bu nedenle Eyüp’te evden gelin çıkarma için bir saatliğine davul zurna kiralamak isteyenler 750 TL gibi uygun bir fiyata davul zurna çaldırabilir. Hem de yol ve ulaşım bu fiyata dahil. Benzer şekilde düğünde iki saatliğine davul zurna çaldırmak isteyen kişiler de 1.000 TL gibi çok uygun fiyatlarla davul zurna kiralama hizmeti alabilir.

Eyüp Davul Zurna Kiralama Telefonları

Eyüp’te en kolay davul zurna kiralama yolu telefonla davul zurna kiralamaktır. Bu nedenle Eyüp semtinin herhangi bir ilçesinde, semtinde, kapı önünde, düğün salonunda, kına salonunda, bir eğlence mekanında davul zurna çaldırmak isteyen kişiler Eyüp davul zurna ekibi kiralama telefonlarını arayarak istedikleri adrese davul zurna ekibi çağırabilirler.

Eyüp’te bildiğiniz bir davul zurna ekibi telefon numarası yoksa internette arama yaparak bir kaç saniye içinde bir çok davul zurna kiralama telefonuna ulaşabilirsiniz. Bu telefonları arayarak davul zurna işiniz için davul zurna kiralama fiyatlarını sorabilir ve adresinize davul zurna kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Yöresel Davul Zurna Kiralama Eyüp

Eyüp’te Ülkemizin bir çok şehrinden, bölgesinden ve yöresinden gelerek Eyüp’te yerleşmiş olan bir çok vatandaşımız vardır. Eyüp’te farklı yörelerden gelmiş ancak Eyüp’te ikamet eden bu vatandaşlarımızın düğünlerinde kendi yörelerinin müziklerini, halaylarını, oyun havalarını çalacak davul zurna ekibine ihtiyaç duyarlar. Bu şekilde yöresel müzikleri çalan davul zurna ekiplerine yöresel davul zurna ekibi adı verilmektedir. Örneğin Kastamonu yöresine ait davulcu ve zurnacılardan oluşan davul zurna ekibine Kastamonu Yöresi Davul Zurna Ekibi, Samsun Yöresine ait davulcu zurnacılardan oluşan davul zurna ekibine Samsun Yöresi Davul Zurna Ekibi, Sivas Yöresi davulcu zurnacılarından oluşan davul zurna ekibine de Sivas Yöresi Davul Zurna Ekibi denilmektedir.

Eyüp’te yöresel davul zurna ekiplerinin bir kısmı sadece kendi yörelerinden insanların düğünlerinde davul zurna çalarken bazı yöresel davul zurna ekipleri de bir çok farklı yöreden insanların düğünlerinde davul zurna çalabilmektedir. Ancak yöresel davulcu arayan düğün sahiplerinin davulcu kiralama hizmeti alırken hangi yörenin davulcusunu aradığını belirtmesi gerekir.

Eyüp’te Davul Zurna İşi Yapan Davulcular

Eyüp’ün bir çok ilçesinde ve semtinde düğünlerde, evden gelin çıkarma, kız alma gelin karşılama, çeyiz götürme, asker eğlencesi, kına gecesi, nişan merasimi, piknik, miting, mekan açılışı, okul eğlenceleri, bahar şenlikleri, 23 nisan kutlamaları gibi bir çok eğlence ve etkinlikte yöresel davul zurna müziği ile Eyüp ilinde oturanlara hizmet veren geleneksel ve yöresel müzisyenlerdir.

Eyüp davulcuları Eyüp’ün değişi semtlerinde davul zurna işlerine telefon ile çağrıldığında gitmektedir.

Eskiden Eyüp’te belirli merkezi yerlerde bekleyerek müşterilerinin kendilerine gelmesini ve davul zurna çalmak için kendilerini araba ile alıp götürmesini bekleyen Eyüp davulcuları artık internet üzerinden davul zurna kiralama hizmeti vermektedir. Bu nedenle Eyüp’te davulcu kiralamak için, davul zurna çaldırmak için bir yerlere giderek davulcu aramaya gerek yoktur. Eyüp davulcularının bir çoğuna internet üzerinden iletişim bilgileri ve cep telefonları vasıtası ile ulaşabilirsiniz. Telefon ile aradığınız davulcuları adresinize gelerek davul zurna çalması için anlaşabilirsiniz. Üstelik davul zurna kiralama randevusu için davulcuya önceden bir miktar kapara vermenize de gerek yok. Sadece davul çalınacak olan adresi, saati ve tarihi vererek davul zurna randevusu alabilirsiniz.

Eyüp’te Davullu Zurnalı Gelin Çıkarma

Eyüp’te düğün öncesi çok yaygın olarak yapılan evden gelin çıkarma merasimleri için geline davul çaldırılması yaygın bir adettir. Geline davulcu genellikle erkek evi tarafından bir saat gelin evininin kapısının önünde davul zurna çalması için belirli bir ücret karşılığı kiralanır. Geline çağrılan davulcunun parasını damat ya da damat tarafı akrabaları verir. Geline davulcu tutmak için düğün gününden en az bir kaç gün öncesinde gelin evinin bulunduğu adrese yakın olan davulcular ile iletişime geçilerek davulcu kiralama hizmeti için randevu alınır. Geline tutulan davulcu ortalama olarak gelin evinin kapısının önünde bir saat kadar davul zurna çalar. Ortalama olarak Eyüp’te geline davulcu tutma fiyatları 200 TL ile 300 TL arasında değişmektedir. Geline davulcu tutmak için davulculardan fiyat alırken gelin evininin nerede olduğu, düğün tarihini ne zaman olduğu ve hangi saatler arasında davul zurna çalınacağı davulcuya belirtilmelidir. Bu bilgilere göre davulcu geline davulcu tutma fiyatı verecektir. Davulcu tarafından verilen fiyatta biraz pazarlık yapılarak önceden gelin kapısında davul zurna çalması için bir davulcu ile anlaşma yapılmalıdır.

Gelin kapısına getirilerek gelin çıkarma için davul çaldırma için tutulan davulcuya bir çok yörede ve Eyüp’te gelin davulcusu ismi verilmektedir. Gelin davulcusu genellikle düğünlerde, gelin evinin kapısının önünde davullu zurnalı gelin çıkarma merasimi için zurnacısı ile birlikte davul zurna çalan kişidir.

Eyüp’te Davulcu Çağırma

Eyüp’ün herhangi bir ilçesinde, düğünde, gelin çıkarmada, kız almada, gelin karşılamada, gelin indirmede, kına gecesinde, asker eğlencesinde ya da herhangi bir eğlencede davul zurna çaldırmak için davulcu aramanıza ya da eskiden olduğu gibi davulcuyu ve zurnacıyı adresinden, evinden ya da bulunduğu noktadan almanıza gerek yoktur. Eyüp’te size yakın olan davulcuyu telefon ile arayarak davul zurna çalmak üzere adresinize gelmesini isteyebilirsiniz.

Eyüp’te bir çok davul zurna ekibi telefon ile davul zurna kiralama hizmeti vermektedir. Davul zurna çaldırmak isteyenlerin davulcuya ulaşması için davulcu zurnacılar telefon numaralarını internetten yayınlamaktadır. Davul zurna çaldırmak isteyen Eyüplular sadece cep telefonlarından ya da bilgisayarlarından internete girerek davulcu telefon numaralarına ulaşabilirler. Burada yer alan davulcu telefon numaralarını arayarak Eyüp’te istenilen adrese uygun fiyatlar ile davulcu çağırabilirsiniz. Eyüp’te bir çok davul zurna ekibi kendi araçları ile davul zurna çalmak için verilen adrese çok kısa sürede gelmektedir. Navigasyon ile verilen adrese ya da gönderilen konuma kısa sürede gelen Eyüp davulcuları adres bulmakta da zorlanmazlar.

Eyüp Davulcuları

Eyüp’teki düğünlerde ve eğlencelerde, belirli bir ücret karşılığında davul zurna çalarak geçimini sağlayan yöresel davul zurna müzisyenlerine Eyüp davulcuları denilmektedir. Eyüp’te düğün ya da eğlence amaçlı olarak davul zurna çaldırmak, halay çekmek, oyun havası oynamak isteyen kişiler Eyüp davulcu telefonlarını arayarak Eyüp davulcularını davul zurna çaldırmak istediği mekana çağırabilir.

Eyüp Davulcu Ekipleri

Eyüp’te davul zurna kiralama hizmeti veren davulcu ve zurnacı müzisyenler davul zurna hizmetini müzik ekibi olarak birlikte verirler. Eyüp davulcu ekipleri, Eyüp ilçesindeki tüm semtlere ve mahallelere kendi arabaları ile davul zurna kiralama hizmeti vermektedir. Eyüp’te davul zurna kiralamak isteyen kişiler Eyüp davulcu ekiplerinin telefon numaralarını arayarak davulcu ekiplerini kiralayabilirler. Eyüp davulcu ekibi kiralama fiyatları ortalama olarak bir saatlik evden gelin çıkarma işi için 200 TL ile 250 TL arasında değişmektedir.

Eyüp’te Davulcu Kiralama Hizmeti Verilen Mahalleler Listesi

İstanbul’un Eyüp ilçesinde yer alan Mahallelere davulcu kiralama hizmeti verilmektedir.

  1. AĞAÇLI MAHALLESİ DAVULCU
  2. AKPINAR MAHALLESİ DAVULCU
  3. AKŞEMSETTİN MAHALLESİ DAVULCU
  4. ALİBEYKÖY MAHALLESİ DAVULCU
  5. ÇIRÇIR MAHALLESİ DAVULCU
  6. ÇİFTALAN MAHALLESİ DAVULCU
  7. DEFTERDAR MAHALLESİ DAVULCU
  8. DÜĞMECİLER MAHALLESİ DAVULCU
  9. EMNİYETTEPE MAHALLESİ DAVULCU
  10. ESENTEPE MAHALLESİ DAVULCU
  11. GÖKTÜRK MERKEZ MAHALLESİ DAVULCU
  12. GÜZELTEPE MAHALLESİ DAVULCU
  13. IŞIKLAR MAHALLESİ DAVULCU
  14. İHSANİYE MAHALLESİ DAVULCU
  15. İSLAMBEY MAHALLESİ DAVULCU
  16. KARADOLAP MAHALLESİ DAVULCU
  17. MERKEZ MAHALLESİ DAVULCU
  18. MİMAR SİNAN MAHALLESİ DAVULCU
  19. MİTHATPAŞA MAHALLESİ DAVULCU
  20. NİŞANCI MAHALLESİ DAVULCU
  21. ODAYERİ MAHALLESİ DAVULCU
  22. PİRİNÇÇİ MAHALLESİ DAVULCU
  23. RAMİ CUMA MAHALLESİ DAVULCU
  24. RAMİ YENİ MAHALLESİ DAVULCU
  25. SAKARYA MAHALLESİ DAVULCU
  26. SİLAHTARAĞA MAHALLESİ DAVULCU
  27. TOPÇULAR MAHALLESİ DAVULCU
  28. YEŞİLPINAR MAHALLESİ DAVULCU

Comments are closed.